Choose language:

Tysk i Tyskland

Året rundt fra en uke til et år: Berlin, Frankfurt, München, Heidelberg, Köln, Augsburg, Wiesbaden og andre kurssteder.

På alle kurssteder legges det stor vekt på seriøs språkundervisning, et spennende fritidsprogram og et internasjonalt miljø. Du skal ikke bare ha et språkkurs i Tyskland, men du skal finne for deg alle mulige aktiviteter etter ditt ønske døgnet rundt. Kurs på ulike nivåer: fra grunnkurs til kurs på høgste nivå, forberedelseskursene for tyskeksamener og andre kurs for ungdom og voksne, pris fra 1600 NOK/per uke avhengig av kurs nivå og innkvartering.

Språkskoler i Berlin

Du skal ikke bare ha et språkkurs i Berlin, i den tyske hovedstaden kan du få masse uforglemmelige opplevelser. Brandenburger Tor - et sted av historisk interesse. Lå tidligere i Øst-Berlin og vitner om mange viktige historiske hendelser.

Sanssouci Park - det tyske Versailles i Potsdam. Pergamonmuseum - har en av de største samlingene av historiske gjenstander i Europa. Nikolaiviertel - en bydel med trange smug og massevis av restauranter, puber og kafeer.

Språkskoler i Frankfurt, München, Heidelberg

er også veldig attraktive. Alle ligger veldig sentralt og tilbyr fantastiske aktiviteter i løpet av kurs. Alle kurssteder har nesten det samme kursopplegget for voksne og barn og muligheter for forskjellig innkvartering. Kontakt oss for nærmere opplysninger, priser på kurs og innkvartering.

Tysk for voksne
Tysk for barn