Choose language:

Vi tilbyr våre egne kurs i Norge. Dessuten har Irina Language Services språkreiser og språkkurs i utlandet: i Tyskland, Østerrike, Russland og Spania.

Vi organiserer og formidler språkkurs i russisk og tysk fra nybegynnere til forretningsspråk. Dere kan begynne med et språkkurs her i landet og fortsette med språkopplæring i utlandet. Slik kan dere spare tid og penger. Her på hjemmesiden finnes det generell informasjon om språk, kurssteder, og oversikt over priser.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og bestill en gratis brosjyre! Ring eller send oss gjerne en e-post, så skal vi prøve å finne den beste varianten for deg med hensyn til tid, pris og aktiviteter.Vi inviterer gjerne språklærere med norske skoleklasser til våre språkkurs i tysk med veldig rimelige betingelser.På alle skoler kan du forberede deg til de anerkjente språkdiplomene i forskjellige språk.

Hvis du tar en offisiell eksamen på slutten av kurset så kan du få støtte fra Lånekassen.

Vi har fantastiske språkreiser for barn og ungdom med masse moro og nye opplevelser f.eks. i de tyske Alpene. Vi kan tilby også voksne kunder et uforglemmelig språkkurs i Madrid med latinsk dans i Club 50+.

Tysk i Tyskland
Russisk i Russland
Spansk i Spania, i Madrid